• Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google Places Icon

© Copyrights UAB Globalita 2019

GLOBALITA1.1.png

Privatumo Politika

UAB „Globalita“ rūpinasi Jūsų privatumu ir saugo Jūsų asmens duomenis. Ši privatumo politika taikoma Jūsų asmens duomenims, kuriuos tvarko UAB „Globalita“, įmonės kodas 300870029, Minijos g. 19, LT-91207,Klaipėda  (toliau – „Mes“).

JŪSŲ SUTIKIMAS SU UAB GLOBALITA PRIVATUMO POLITIKA

Perduodami Mums savo asmens duomenis, Jūs sutinkate su šios Privatumo politikos taisyklėmis. Jei nepritariate politikos taisyklėms, prašom neteikti savo asmens duomenų tvarkyti.

MŪSŲ TVARKOMA INFORMACIJA APIE JUS

Šioje Privatumo politikoje terminas „asmens duomenys“ reiškia informaciją arba jos fragmentus, susijusius su Jumis arba tokia informacija, pagal kurią būtų galima tiesiogiai arba netiesiogiai Jus identifikuoti.

Mes galime tvarkyti asmens duomenis apie Jus iš skirtingų šaltinių, įskaitant asmens duomenų tvarkymą: (I) tiesiogiai iš Jūsų; (II) kai Jūs lankotės Mūsų svetainėje www.globalita.lt (internete) ir (III) iš kitų šaltinių.

ASMENS DUOMENYS, KURIUOS GAUNAME TIESIOGIAI IŠ JŪSŲ

Mes galime tvarkyti asmens duomenis, gautus iš Jūsų tiesiogiai, kai Jūs teikiate Mums asmens duomenis, kad užsiregistruotumėte Mūsų klientų/ kandidatų duomenų bazėje, kad paliktumėte komentarą, užduotumėte klausimą, susisiektumėte su Mumis, prašytumėte priimti dirbti, pateiktumėte skundą arba kitais tikslais. Informuojame, kad netvarkysime asmens duomenų apie Jus, jei savo noru nepateiksite šios informacijos.

Duomenys, kuriuos Mes galėtume tvarkyti, gavę tiesiogiai iš Jūsų:

  • vardas, pavardė;

  • pašto adresas;

  • el. pašto adresas;

  • telefono numeris;

  • gyvenamoji vieta;

  • šeimyninė padėtis;

  • amžius;

  • gimimo data;

  • Jūsų nuotrauka;

  • profesija ir darbo patirtis;

  • įgytas išsilavinimas;

  • įgyti pažymėjimai;

  • kalbiniai įgūdžiai;

  • užimtumo padėtis;

  • lytis.

 

 ASMENS DUOMENYS, KURIUOS GAUNAME JUMS LANKANTIS SVETAINĖJE (SLAPUKAI)

Mes naudojame slapukus ir panašias technologijas, kad tvarkytume informaciją apie Jus, kai Jūs lankotės svetainėje. Svetainėje Mes naudojame slapukus. Slapukai – tai failai, saugantys informaciją Jūsų kompiuterio kietajame diske arba paieškos programoje ir tai leidžia Mūsų puslapiui prisiminti jūsų veiksmus ir pasirinkimus tokius kaip kalba, šrifto dydis, ekrano raiška. Taip Mes galime nustatyti, kad lankėtės Mūsų svetainėje anksčiau. Mes naudojame slapukus, siekdami užtikrinti Jums pačią patogiausią svetainės peržiūrą.

Duomenys, kuriuos Mes galime tvarkyti apie Jus, kai lankotės Mūsų svetainėje:

• Jūsų IP adresas;

• nuorodos, kurias paspaudėte;

• žiniatinklio svetainės, kuriose lankėtės prieš patekdami į Mūsų svetainę;

•Jūsų ryšio tiekėjas.

KAIP MES NAUDOJAME SLAPUKUS (angl. cookies)

Puslapis naudoja „Google Analytics“ teikiamą interneto svetainės analizės paslaugą. „Google Analytics“ naudoja slapukus, kurie yra tekstiniai failai, esantys jūsų kompiuteryje, kad svetainė galėtų analizuoti, kaip naudotojai naudoja svetainę. Slapukio sukurta informacija apie jūsų naudojimąsi svetaine (įskaitant jūsų IP adresą) bus perduodama ir saugoma „Google“ serveriuose Jungtinėse Amerikos Valstijose. „Google“ naudos šią informaciją, kad galėtumėte įvertinti, kaip naudojatės svetaine, sukonfigūravote svetainės veikėjų svetainių veiklos ataskaitas ir teikiate kitas paslaugas, susijusias su svetainių veikla ir interneto naudojimu. „Google“ taip pat gali perduoti šią informaciją trečiosioms šalims, kai to reikalauja įstatymai, arba kai tokios trečiosios šalys apdoroja informaciją „Google“ vardu. „Google“ nesusijęs jūsų IP adreso su kitais „Google“ turimais duomenimis. Galite atsisakyti naudoti slapukus pasirinkdami tinkamus naršyklės nustatymus, tačiau įsidėmėkite, kad jei tai padarysite, galbūt negalėsite naudotis visomis šios svetainės funkcijomis. Naudodamiesi šia svetaine, jūs sutinkate, kad „Google“ apdoros jūsų duomenis tokiu būdu ir tikslams, kurie nurodyti aukščiau.

KAIP MES NAUDOJAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

Tik turėdami Jūsų išankstinį sutikimą ir vadovaudamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Mes galime naudoti Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:

  • Jūsų prašymams tvarkyti;

  • paslaugoms teikti;

  • atsakyti į Jūsų klausimus arba komentarus;

  • informacijai Jums siųsti;

  • pasiūlyti Jums darbus;

  • analitiniams ir rinkos tyrimams atlikti;

  • Mūsų reklamų efektyvumo analizei;

  • kad galėtume užkirsti kelią arba atskleisti sukčiavimą ar kitus nusikaltimus ir (arba) patikrinti Jūsų tapatybę.

 

 

PRANEŠIMAI

Tik turėdami Jūsų išankstinį sutikimą ir vadovaudamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Mes galime Jums siųsti paštu, el. paštu arba SMS darbo pasiūlymus, ir kitą informaciją, kurią laikome Jus dominančia, remdamiesi Jūsų anksčiau pateikta informacija.

JŪSŲ INFORMACIJOS TVARKYMAS

Laikydamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, informacijos tvarkymo tikslais Mes galime perduoti Jūsų asmens duomenis kitoms  įmonėms (tiek Lietuvos tiek užsienio) su kuriomis bendradarbiaujame ir trečiosioms šalims, su kuriomis bendradarbiaujame , įskaitant svetainės administratorius. Mes Jūsų asmens duomenis galime perduoti savo verslo partneriams (tiek Lietuvos tiek užsienio) , tiekėjams ir kitoms trečiosioms šalims, siekdami užtikrinti Jūsų legalų dalyvavimą projektuose. Nė vienam iš šių tiekėjų ar trečiųjų šalių Mes neduosime leidimo naudoti Jūsų asmens duomenų bet kuriuo kitu būdu ir reikalausime imtis Jūsų asmens duomenų apsaugos priemonių. Mes galime būti priversti atskleisti Jūsų asmens duomenis, jei tai numato galiojantys įstatymai.

JŪSŲ ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

Mes imamės tam tikrų administracinių, techninių ir fizinių saugumo priemonių, norėdami apsaugoti Jūsų pateiktus asmens duomenis nuo atsitiktinio, neteisėto arba neleistino sunaikinimo, dingimo, koregavimo, prieigos, atskleidimo arba panaudojimo ir kitų neteisėtų panaudojimo būdų. Svetainėje gali būti nuorodų į trečiųjų šalių žiniatinklio svetaines. Mes nekontroliuojame šių trečiųjų šalių žiniatinklio svetainių ar jų turinio. Kai Jūs išeinate iš Mūsų žiniatinklio svetainės, Mes negalime būti atsakingi už bet kokios Jūsų pateiktos informacijos apsaugą ir privatumą. Jūs turite elgtis atsargiai ir atidžiai perskaityti lankomos svetainės privatumo politiką.

PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAS

Mes pasiliekame teisę  keisti šią Privatumo politiką ir paskelbti naują jos versiją. Rekomenduojame reguliariai lankytis šiame skyrelyje www.globalita.lt , kad žinotumėte aktualią informaciją.

TEISĖS IR MŪSŲ KONTAKTINĖ INFORMACIJA

Prašom nedelsiant susisiekti su Mumis, jeigu turite kokių nors klausimų, komentarų arba Jums ši Privatumo politika yra neaiški.

Jūs turite teisę pranešti Mums, jei:

  • nenorite, kad ateityje su Jumis susisiektume;

  • norite gauti Mūsų turimų Jūsų asmens duomenų kopiją;

  • norite koreguoti arba atnaujinti Mūsų turimą informaciją apie Jus;

  • norite pranešti apie kokius nors Privatumo politikos pažeidimu.